Ropote de aplauze pentru Florin Piersic şi Medeea Marinescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Piesa de teatru „Străini în Noapte” a impresionat giurgiuvenii până la lacrimi. Florin Piersic şi Medeea Marinescu au urcat pe scena teatrului giurgiuvean chiar de 1 martie. Interpretarea celor doi actori a smuls minute în şir de aplauze din partea publicului.

Piesa de teatru „Străini în Noapte”( Montagne Russe – numele original al piesei) de Eric Assous, regizată de Radu Beligan s-a jucat miercuri seara, la Giurgiu, cu sala arhiplină şi casa închisă.
„Străini în Noapte” a revenit la Giurgiu după doi ani, însă cu o nouă distribuţie. Tânăra actriţă Medeea Marinescu este cea care interpretează rolul „Juliette”, în locul Emiliei Popescu, cea care a fost alături de Florin Piersic, pe scenă, în primul sezon.
Piesa de teatru adună o serie de sentimente contradictorii, elemente de comedie, dramă şi răsturnări surprinzătoare de situaţie care au făcut deliciul publicului giurgiuvean. Spectatorii au intrat repede în atmosfera piesei s-au amuzat şi au plâns la finalul surprinzător al acesteia.

„Pentru «Adevărul de Seară»”

Florin Piersic şi Medeea Marinescu au smuls zeci de minute de aplauze din partea publicului. Giurgiuvenii n-au ratat ocazia de a lua autografe din partea celor doi actori şi de a se fotografia cu aceştia.
Redacţia „Adevărul de Seară” Giurgiu a primit din partea maestrului Florin Piersic un autograf special chiar pe ediţia de miercuri a ziarului ADS.


Rămâi pe giurgiu.adevarul.ro ca să afli ce a spus Florin Piersic la Giurgiu.