Un tânăr din Galaţi a spart 22 de geamuri în câteva minute. N-a intrat în cartea recordurilor, ci la balamuc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Geamuri sparte la Galaţi. Foto: Arhivă

Individul a fost surprins de poliţiştii locali în plină acţiune, în cartierul Ţiglina 1, însă nu a putut explica motivul pentru care a spart respectivele geamuri. S-a ales cu dosar penal şi a fost internat la Psihiatrie.

„Distracţie” mare de Sfinţii Mihail şi Gavriil la Galaţi. O patrulă mobilă a Poliţiei Locale, în timp ce se afla pe strada Regimentul 11 Siret, l-a prins în plină acţiune pe un individ furios, care lovea cu picioarele geamurile unui restaurant din zonă. Spăresese deja nu mai puţin de 22 de geamuri, dintre care 15 la un restaurant şi 7 la o sală de fitness.

Deoarece nu a răspuns la somaţiile oamenilor legii, cel în cauză a fost imobilizat, fiind apoi identificat. Se numeşte Ionel C., are de 29 ani, este de loc din localitatea Bălăbăneşti şi nu a putut justifica motivul pentru care s-a apucat de spart geamuri la Galaţi.

Potrivit poliţiştilor, individul prezenta tulburări vizibile de comportament şi vorbire, iar verificările ulterioare au arătat că este înregistrat în evidenţe ca fiind bolnav psihic.

„S-au întocmit actele procedurale, care împreună cu persoana în cauză, au fost predate la Secţia 2 Poliţie, în vederea continuării cercetărilor. Ulterior, individul a fost internat la secţia de psihiatrie a Spitalului Elisabeta Doamna”, a comunicat biroul de presă al Poliţiei locale Galaţi.