Un bebeluş de doar trei luni a ajuns în stare gravă la Spitalul din Tecuci după ce a fost intoxicat cu nitraţi şi nitriţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Părinţii copilului, care locuiesc în Oancea, spun că i-au făcut copilului un ceai cu apă din fântâna casei. Din păcate, după câteva minute, copilul a început să respire greu, s-a învineţit şi i-a băgat în sperieţi pe părinţi.

Localnicii din Oancea spun că nu au mai făcut analize la apa din fântână de ani buni de zile. Oamenii au făcut imprudenţa să-i prepare bebeluşului lor, născut în ianuarie, un ceai cu apă din fântână. Imediat, copilul a început să respire greu şi să se învineţească. Părinţii au chemat imediat salvarea care l-a dus pe bebeluş la Spitalul de Pediatrie din Galaţi. Aici, medicii şi-au dat seama că micuţul suferise o intoxicaţie cu nitraţi şi nistriţi.

Din fericire, starea copilului s-a ameliorat, iar acum este în afara oricărui pericol. Medicii speră să-l externeze în câteva zile.

Reamintim că în urmă cu ceva timp, alţi patru bebeluşi din judeţul Galaţi au suferit intoxicaţii după ce au băut apă cu mulţi nitriţi şi nitraţi.