Un bărbat din Galaţi s-a înecat cu un mic şi a murit. Medic: I-a fost scoasă o bucată de mic din gât, dar nu a supravieţuit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat 52 de ani din judeţul Galaţi a murit înecat cu un mic. Victima a fost găsită fără suflare, de un văr. Medicii nu au mai putut face nimic.

Incidentul s-a întâmplat în localitatea Aldeşti, judeţul Galaţi. Din primele informaţii, bărbatul se afla în vizită la un văr. 

Cei doi au stat la masă, iar la un moment dat bărbatul a fost găsit fără suflare de vărul acestuia, care a sunat la 112. 

„Ei s-au aşezat la masă. Vărul a plecat să aducă apă de la cişmea şi l-a lăsat mâncând. Când s-a întors l-a găsit în curte căzut, inconştient, fără respiraţie. 

Echipajul medical, care era în localitatea Rădeşti la un pacient, a venit cât de repede a putut. S-au încercat manevrele de resuscitare, i-a fost scoasă o bucată de mic din gât, însă nu a supravieţuit”, ne-a declarat dr. Mihai Polinshi, directorul medical al SAJ Galaţi. 

Vă recomandăm şi : 

Un poliţist de 37 de ani a murit la Spitalul Tecuci. El a fost găsit în stop cardio-respirator în maşină, cu motorul pornit

Două persoane au fost surprinse aruncând trei saci de droguri în Dunăre. Le cultivau în apartament VIDEO