Un bărbat a trecut prin clipe de coşmar după ce şi-a găsit soţia fără viaţă pe un câmp din zona Bereşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din localitatea gălăţeană Şipote a trecut aseară prin clipe de coşmar, după ce şi-a găsit soţia fără viaţă pe un câmp din zona Bereşti. Bărbatul a sunat la 112 şi a chemat în ajutor o ambulanţă, în speranţa că medicii i-ar putea salva soţia.

Femeia de 67 de ani a mers ieri să lucreze pe câmp. La un moment dat, acesteia i s-a făcut rău şi a căzut ca secerată la pământ. Cel care a găsit-o este chiar soţul ei. Omul a chemat repede o ambulanţă şi a sperat până în ultima clipă că medicii îi vor salva soţia.

Din nefericire, echipajul sosit la faţa locului a constatat că femeia de 67 de ani era moartă de câteva ore şi nu s-a mai putut face nimic pentru aceasta.

„S-a deplasat imediat echipajul din substaţia Bereşti şi la faţa locului a constatat că într-adevăr era vorba despre o femeie de 67 de ani, care era decedată pe câmp. Aceasta nu avea semne vitale, decesul survenise în urmă cu mai multe ore. Echipajul nu a făcut decât să constate decesul şi a anunţat organele de anchetă pentru a efectua în continuare investigaţii în acest caz”, a declarat Dr. Mihai Polinschi, managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă, Galaţi.

Trupul neînsufleţit al femeii a fost adus la Serviciul de Medicină Legală din Galaţi, iar examenul necroptic va stabili cu exactitate cauzele care au dus la decesul acesteia.