Surpriza unui român în Italia: a mers la prostituate, dar şi-a găsit soţia „la treabă“. A omorât-o, apoi s-a sinucis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Youtube

Un român dornic de distracţie a mers pe o stradă din Roma însoţit de un prieten, ştiind că zona este frecventată de prostituate. Nu mică i-a fost însă mirarea când a dat chiar peste soţia sa care discuta cu potenţialii clienţi.

Curtea de Apel din Roma a pronunţat recent verdictul definitiv în cazul unui italian de 32 de ani din localitatea Frosinone. Alături de un român, bărbatul a fost protagonistul unui  incident violent care s-a consumat pe o stradă din Roma în 2019. Bărbatul din România şi amicul lui Italian au mers pe o stradă din Capitală frecventată de prostituate, dornici să se distreze.

Spre surpriza totală a românului, acesta a dat nas în nas chiar cu soţia sa, care racola clienţi. Cei doi bărbaţi au bătut-o şi au luat-o pe femeie de acolo, dar ulterior pe fir a intrat Poliţia, relatează Frosinoneweb.it.

Potrivit martorilor, românul şi-a ieşit din minţi când şi-a văzut soţia că se prostituează. El a târât-o de păr la maşină şi a lovit-o cu pumnii şi picioarele. Un poliţist prezent la faţa locului şi-a anunţat colegii, iar  carabinierii au plecat în căutarea românului furios, care demarase în trombă cu maşina.

A împuşcat-o şi s-a sinucis

Cei doi bărbaţi au fost identificaţi în cele din urmă şi acuzaţi de răpire, vătămare corporală şi tâlhărie, pentru că i-ar fi smuls femeii geanta. Chiar dacă era acuzat de comiterea unor infracţiuni grave, românului i s-a permis să se întoarcă în România alături de soţia sa.

Aici a avut loc însă o tragedie. Bărbatul nu a putut uita faptul că îşi văzuse soţia cum îşi vindea trupul, chiar dacă şi el intenţiona să beneficieze de serviciile unei prostituate, şi în timpul unei discuţii aprinse, acesta şi-a împuşcat mortal partenera de viaţă, apoi s-a sinucis.

Italianul de 32 de ani care îl însoţise în acea zi a fost singurul judecat în acest caz, iar zilele trecute Curtea de Apel din Roma l-a condamnat la trei ani de închisoare.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Câţi bani câştigau prostituatele de lux în România anului 1990. Fetele roiau în jurul hotelurilor din Capitală

Cum se lăfăia un „macho man“ din banii iubitei prostituate: „Să îmi ţii şi mie bănuţi, baby mik şi dulce“

Mai multe pentru tine:
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Descalificare la Survivor All Stars România. Cine este concurentul care va părăsi competiția din Republica Dominicană
Katie Price „a fentat” audierea în procesul de faliment de la Înalta Curte pentru a pleca în Cipru cu iubitul ei. Ce scuză a găsit
BEJ Prahova admite candidatura „baronului Lamborghini” Iulian Dumitrescu, cercetat penal, pentru un nou mandat la șefia CJ
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Revenirea lui Halep, un fiasco. Roma i-a spus pas, Roland Garros se dezice de jucătoarele dopate
Sâmbătă, Pelerinaj de Florii în Bucureşti. Traseul şi programul procesiunii
Prima mașină cu conducere autonomă care „îți permite să-ți iei ochii de la drum”, scoasă la vânzare în SUA. Și nu e Tesla VIDEO
Gripa aviară la vaci se răspândește rapid în Statele Unite ale Americii. Care este pericolul pentru Europa
A fost directoare de bancă, dar a renunțat la job pentru un scop nobil. Irina Bogdan: „Trebuie să ne păstrăm copiii în țară“