Şoferii nu mai respectă semnele de circulaţie. O şoferiţă a fost rănită, după ce a provocat un accident rutier

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul

O tânără de 28 de ani este cercetată pentru vătămare corporală din culpă, în contextul în care a pătruns într-o intersecţie fără să se asigure şi a acroşat un autovehicul cu maşina pe care o conducea.

Pe 30 mai, poliţiştii gălăţeni au fost sesizaţi cu producerea a două accidente rutiere, soldate cu vătămarea corporală a unor persoane. Primul dintre acestea s-a petrecut în jurul orei 9,30, pe D.J. 242A, în comuna Balinteşti.

”Un bărbat de 43 ani, aflat la volanul unui autoturism, a efectuat manevra de mers înapoi, surprinzând şi accidentând un alt bărbat de 65 ani, care se afla pe partea carosabilă, în spatele maşinii. În urma accidentului, a rezultat rănirea pietonului care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Cel de-al doilea accident a avut loc în jurul orei 18.30, pe strada Mihai Eminescu din municipiul Galaţi. O femeie de 28 ani a condus autoturismul pe această stradă şi, la intersecţia cu strada Morilor, nu a respectat semnificaţia indicatorului ”Oprire”, intrând în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 54 ani. În urma impactului, a rezultat rănirea conducătoarei auto, care nu a necesitat internarea în spital.

În ambele cazuri, conducătorii auto au fost testaţi alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii au deschis dosare penale pentru vătămare corporală din culpă.