Pieton accidentat după ce a traversat strada printr-un loc nepermis. Poliţiştii fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul

O şoferiţă de 42 de ani s-a trezit cu  un pieton în faţa maşinii, la intersecţia cu strada Dr. Alexandru Carnabel din Galaţi, şi nu a mai putut face nimic pentru a evita impactul.

Miercuri, 20 noiembrie, poliţiştii Biroului Rutier Galaţi au fost sesizaţi printr-un apel la numărul unic de urgenţă 112 cu privire la producerea unui accident rutier, soldat cu rănirea unui pieton.

”Poliţiştii sosiţi la faţa locului au constatat că o femeie, de 42 de ani, a condus autoturismul pe strada Eroilor, din municipiul Galaţi şi, la intersecţia cu strada Dr. Alexandru Carnabel, efectuând un viraj la stânga, a surprins şi accidentat o femeie, de 47 de ani, care traversa prin loc nepermis”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Victima accidentului nu a necesitat internarea în spital, iar poliţiştii au stabilit că femeia aflată la volan nu consumase alcool. Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz pentru vătămare corporală din culpă.