O nouă victimă înşelată prin metoda ”Accidentul”. A pus banii sub nişte pietre, lângă biserică, ca să îşi scape fiul de necaz

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia a acţionat sub impulsul de moment şi a făcut tot ce i-au spus escrocii Foto: arhivă Adevărul

O femeie de 66 de ani a fost păcălită ca un şcolar, după ce un bărbat a contactat-o telefonic, spunându-i că fiul său a fost implicat într-un accident rutier. Bătrâna a pus câteva mii de lei într-o anumită locaţie, pentru ca să constate la întoarcerea acasă că fiul său era nevătămat.

Pe 1 mai, poliţiştii din comuna gălăţeană Pechea au fost sesizaţi de o femeie de 66 ani despre faptul că a fost victima unei infracţiuni de înşelăciune prin metoda ”Accidentul”.

Femeia reclama faptul că a fost contactată telefonic de un bărbat, care s-a recomandat a fi fiul său şi care i-a cerut bani, deoarece a fost implicat într-un eveniment rutier.

”Urmând indicaţiile, femeia a luat 3.400 lei şi s-a deplasat în zona bisericii din localitate, unde a ascuns banii sub nişte pietre, după care s-a întors acasă unde si-a găsit fiul nevătămat. Înţelegând că a fost înşelată,  femeia a alertat  poliţiştii din comună care, în scurt timp, au depistat pe strada Suhurlui persoana care a ridicat banii din locul indicat, o tânără de 19 ani din Galaţi”, au precizat reprezentanţii IPJ Galaţi.

Din fericire, totul s-a terminat cu bine. Banii au fost recuperaţi şi restituiţi apoi bătrânei. Cercetările sunt continuate acum de poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune.

Mai multe pentru tine: