Lituanian tâlhărit în plină stradă după ce a câştigat o sumă importantă de bani la jocuri de noroc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul

Un tânăr de 30 de ani din Lituania a fost lovit de către o persoană necunoscută, fiind adus în stare de inconştienţă. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili identitatea agresorului, care i-a furat victimei portofelul, în care se aflau cardurile şi o importantă sumă de bani.

Un tânăr din Lituania a avut parte de o experienţă teribilă în noaptea de 27 august. Bărbatul de 30 de ani a câştigat 10.000 de lei într-un cazinou din Galaţi şi apoi a mers într-un club pentru a sărbători evenimentul. La ieşire, o persoană necunoscută l-a lovit puternic în zona capului, lăsându-l inconştient, scopul fiind jaful.

„Din primele cercetări a reieşit ca în noaptea de 27 august bărbatul a mers la un cazino din oraş, unde a câştigat suma de 10.000 de lei. Apoi a plecat către un club din oraş, iar la ieşire a fost atacat de către o persoană necunoscută. După ce şi-a revenit, a constatat că îi lipsesc cardurile, portofelul şi banii câştigaţi”, ne-a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi.

Lituanianul a ajuns la spital, unde a primit îngrijiri medicale, iar medicii au anunţat Poliţia. Oamenii legii au deschis un dosar penal în acest caz pentru tâlhărie şi fac cercetări pentru identificarea agresorului.