Infractori condamnaţi pentru tentativă la omor, tâlhărie calificată şi furt calificat, identificaţi de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 20 şi 45 de ani, au fost încarceraţi în Penitenciarul Galaţi, respectiv Centrul Educativ de la Târgu Ocna, pentru executarea pedepselor.

Joi, 4 iunie, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Galaţi au depistat, pe raza municipiului Galaţi, un bărbat, de 45 de ani, pe numele căruia Tribunalul Galaţi emisese, la data de 02.06.2020, un mandat de executare a unei pedepse de 6 ani închisoare pentru comiterea unei tentative la omor.

”În aceeaşi zi, poliţiştii au depistat un alt bărbat, de 23 de ani, condamnat de Curtea de Apel Galaţi la o pedeapsă de 2 ani şi 3 luni închisoare, pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Un alt tânăr, de 20 de ani, pe numele căruia Judecătoria Galaţi a emis, în data de 28.05.2020, un mandat de executare a măsurii de internare într-un centru educativ, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, a fost depistat, în aceeaşi zi, pe raza municipiului Galaţi.        

Persoanele amintite au fost conduse la Penitenciarul Galaţi, respectiv Centrul Educativ de la Târgu Ocna, pentru executarea pedepselor.