Galaţi/Avarie CET în Ţiglina 1:O şcoală, două grădiniţe şi peste 20 de blocuri sunt afectate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Angajaţii Electrica au intervenit pentru remedierea defecţiunii

Locuitorii din Ţiglina 1 nu primesc căldură şi apă caldă după ce o conductă de transport al agentului termic primar s-a spart în această dimineaţă. Avaria aparţine CET şi s-a produs între blocurile E9 şi I2, din strada Regiment 11 Siret.

Conform lui Mircea Ispas, directorul de producţie al Apaterm, în acest moment sunt afectate trei puncte termice, respectiv: PT6 (blocurile A5, A6, A7, A8, GS, I2, C23, C23, D4, E9), blocurile G1 şi G2,  PT7 ( E5, E6, E7, E8, D5, D6, C21, C22, C37, Centrul P.P. Neveanu, Creşa 36, Grădiniţa 36, Grădiniţa 16, Şcoala Generală nr.2).

„Cei de la Electrocentrale lucrează pentru remedierea avariei. Nu ştiu cât vor dura lucrările”, ne-a spus Mircea Ispas.


Mai multe pentru tine:
Katie Price „a fentat” audierea în procesul de faliment de la Înalta Curte pentru a pleca în Cipru cu iubitul ei. Ce scuză a găsit
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Oana Zăvoranu sare la gâtul Adelei Popescu! Ce a enervat-o la culme la soția lui Radu Vâlcan: „Când o vedeți pe distinsa pe undeva că se rupe în figuri...”
Sâmbătă, Pelerinaj de Florii în Bucureşti. Traseul şi programul procesiunii
Revenirea lui Halep, un fiasco. Roma i-a spus pas, Roland Garros se dezice de jucătoarele dopate
BEJ Prahova admite candidatura „baronului Lamborghini” Iulian Dumitrescu, cercetat penal, pentru un nou mandat la șefia CJ
Orașul unde au fost descoperite peste 80 de specii de păsări. Multe sunt răpitoare și au cuiburile în fisurile blocurilor
Laurențiu Reghecampf, probleme fără sfârșit. E urmărit penal pentru violențe în familie
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Gripa aviară la vaci se răspândește rapid în Statele Unite ale Americii. Care este pericolul pentru Europa