Conducător auto surprins de poliţişti în trafic, deşi nu avea dreptul să şofeze. Parchetul a cerut arestarea preventivă a şoferului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat de 39 de ani este cercetat pentru conducere pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere, în condiţiile în care este anchetat într-un alt dosar penal după ce permisul i-a fost retras.

Pe 18 octombrie, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Târgu Bujor au depistat în trafic un bărbat de 39 de ani în timp ce conducea un autoturism fără a deţine dreptul legal de a conduce pe drumurile publice.

S-a constat că persoana verificată figura cu dreptul de a conduce suspendat, fiind cercetat în altă cauză penală.|S-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de  conducere pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere, de către o persoană a cărei permis de conducere i-a fost retras”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi.

Astăzi, 19 octombrie, bărbatul va fi prezentat la Judecătoria Galaţi cu propunere de arestare preventivă.