Bătaie soldată cu vărsare de sânge între doi recidivişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victima a fost dusă la spital în stare foarte gravă.

Un tânăr în vârstă de 28 de ani, din Pechea, a ajuns în stare critică la Spitalul de Urgenţă după ce a fost înjunghiat de un consătean. Agresorul a fost reţinut de procurori sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor.

Conflictul dintre victima în vârstă de 28 de ani şi agresoprul său, cu patru ani mai tânăr, a pornit, potrivit anchetatorilor, de la consumul de alcool. O discuţie mai aprinsă s-a transformat imediat în ceartă şi în scurt timp a degenerat în bătaie.

„Atât victima cât şi agresorul au antecedente penale şi aveau o serie de neînţelegeri. Pe fondul consumului de alcool, acestea au degenerat, iar agresorul a pus mâna pe un cuţit, cu care a lovit victima în zona ficatului", a punctat procurorul Alfredo Simionescu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi.

Victima a fost imediat preluată de o ambulanţă şi adusă la Spitalul de Urgenţă din Galaţi, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale. Starea sa este acum stabilă, tânărul fiind internat în Secţia de Chirurgie.

Autorul a fost reţinut pe bază de ordonanţă şi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru tentativă la omor. El riscă până la 10 ani de închisoare.