Administratorii de firme gălăţene pot primi bani europeni pentru implementarea unor aplicaţii informatice de comerţ electronic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oamenii de afaceri pot beneficia de până la 1,85 de milioane de lei

Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale sprijină administratorii de firme care vor să-şi îmbunătăţească productivitatea la nivelul afacerii, prin acordarea de fonduri europene.

Ministerul Comunicaţiilor a lansat spre consultare publică Ghidul Solicitantului pentru operatiunea 3.3.2, prin care reprezentanţii firmelor îşi pot moderniza şi eficientiza afacerea prin intermediul tehnologiei informaţiei şi comunicaţiilor.

Valoarea maximă a finanţării acordate este de 1.850.000 RON, în timp ce valoarea minimă este de 45.000 RON. Oamenii de afaceri din Galaţi pot folosi banii europeni pentru introducerea unor aplicaţii precum e-learning - învăţământ la distanţă, sisteme informatice pentru licitaţii electronice, tranzacţii electronice securizate sau plăţi electronice.

Operaţiunea 3.3.2 "Sprijin pentru dezvoltarea sistemelor de comerţ electronic şi a altor soluţii online pentru afaceri" este inclusă în Domeniul Major de Intervenţie 3 "Susţinerea e-economiei" din cadrul Axei prioritare III TIC pentru sectoarele privat şi public.