Accident spectaculos pe strada Brăilei din Galaţi. Două maşini s-au acroşat, apoi au dărâmat un stâlp peste ele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine de la locul accidentului. Sursa foto: GSDG

Stâlpul prăbuşit în urma impactului susţinea linia de contact a troleibuzului, aşa că, timp de câteva ceasuri, circulaţia acestora a fost blocată. Poliţia are misiunea destul de complicată de a stabili care dintre şoferi este vinovat de accident.

Accident de circulaţie spectaculos pe strada Brăilei din Galaţi, joi după-amiază. Chiar dacă, din fericire, nu au fost victime, două autoturisme (un Audi şi o Dacia Logan) au fost serios avariate, iar reţeaua de tensiune a troleibuzelor a avut şi ea de suferit.

Potrivit poliţiştilor gălăţeni, deocamdată sunt certe doar efectele accidentului (două maşi bine „şifonate” şi un stâlp dărâmat), cauzele şi eventuala vinovăţie urmând să fie stabilite în urma anchetei.

,,O şoferiţă în vârstă de 48 de ani se afla la volanul unui autoturism şi circula pe strada Brăilei, dinspre strada Stadionului către strada Cloşca. Ajungând în dreptul străzii Argeşului, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, la volanul căruia se afla un şofer de 25 de ani, şi care circula în acelaşi sens. Acesta a intrat într-un stâlp de înaltă tensiune, avariindu-l”, a precizat biroul de presă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi.

Ghinionul celor doi şoferi a fost că stâlpul a căzut fix peste autoturisme, sporind avariile. Oricum autoturismul marca Audi a avut cele mai multe de îndurat în urma incidentului, dat fiind că a intrat frontal în stâlp.

După impact, cei doi şoferi (care au suferit răni uşoare) s-au acuzat reciproc de imprudenţă în trafic. Totuşi, potrivit spuselor martorilor oculari, tânărul aflat la volanul maşinii Audi pare să fi generat totul, deoarece a depăşit Loganul, după care i-a tăiat brusc calea, fiind lovit în spate de acesta. Şocul a proiectat Audi în stâlp, iar de aici toată tărăşenia.