Accident inedit în trafic: un biciclist a fost spitalizat după ce s-a lovit de o autoutilitară din cauza neatenţiei şi a ploii torenţiale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul

Un tânăr de 19 ani este cercetat pentru vătămare corporală din culpă după ce a intrat cu bicicleta pe care o conducea într-o autoutilitară cu semiremorcă, care era parcată în faţa unui imobil.

Pe 6 mai, la ora 20.30, poliţiştii Serviciului Rutier Galaţi au fost sesizaţi printr-un apel la 112, cu privire la producerea unui eveniment rutier, în comuna Iveşti, în care a fost implicat un biciclist.

”Poliţiştii sosiţi la faţa locului au constatat că tânărul, de 19 ani, a circulat cu bicicleta pe trotuarul aferent sensului de deplasare Tecuci–Galaţi şi, în dreptul unui imobil, pe fondul neatenţiei şi condiţiilor meteo nefavorabile (ploaie torenţială), s-a lovit de o autoutilitară cu semiremorcă, care era parcată în faţa imobilului respectiv”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi.

În urma impactului, biciclistul a suferit leziuni, fiind transportat la spital şi rămânând internat pentru îngrijiri medicale. Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz pentru vătămare corporală din culpă.