Accident de circulaţie produs pe fondul neatenţiei. Un şofer s-a răsturnat cu maşina după s-a angajat într-o depăşire dublă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina s-a răsturnat în urma manevrei imprudente a şoferului Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat de 21 de ani este cercetat pentru vătămare corporală din culpă după ce a efectuat o depăşire a unei maşini, fără să observe că şi aceasta era angajată, la rândul ei, în depăşirea unui alt autoturism. O persoană a fost rănită în accident.

Pe 28 septembrie, un bărbat de 21 ani, în timp ce conducea un autoturism pe DJ251, în dreptul localităţii gălăţene Smârdan, s-a angajat în depăşirea unui autovehicul, fără a observa că acesta este angajat într-o manevră similară.

”A pierdut controlul direcţiei maşinii şi a ieşit în afara carosabilului, răsturnându-se. Accidentul rutier s-a soldat cu rănirea şoferului şi a pasagerului aflat în autoturism, o femeie de 21 ani din comuna Schela”, a declarat comisarul Gabriela Stoian, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pe numele şoferului vinovat de producerea accidentului pentru vătămare corporală din culpă.