Accident cu două victime produs pe fondul neatenţiei la volan. Un şofer a derapat cu maşina şi a intrat pe contrasens

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat de 50 de ani din Bacău este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, după ce a pierdut controlul direcţiei şi a ieşit cu maşina pe acostamentul din dreapta, pentru a derapa apoi şi a pătrunde pe contrasens, unde a lovit în plin un alt autovehicul.

Pe 26 august, un bărbat de 50 ani, din municipiul Bacău, a condus o autoutilitară pe D.E. 581, dinspre Cosmeşti, către Tecuci şi, datorită neatenţiei, a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a ieşit pe acostamentul din dreapta, apoi a revenit pe carosabil, în derapaj, pătrunzând pe sensul opus de mers, unde a acroşat un autoturism condus  regulamentar de o tânără în vârstă de 19 ani.

”În urma impactului, a rezultat rănirea celor doi conducători auto implicaţi în accident, care au fost transportaţi la spital pentru a primi îngrijiri medicale”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi. Oamenii legii au deschis un dosar penal în acest caz pentru vătămare corporală din culpă.