A lovit un copil de cinci ani cu maşina şi a fugit de la locul accidentului. Poliţiştii l-au identificat rapid

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat de 44 de ani este anchetat pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului, în condiţiile în care a acroşat un minor care circula cu bicicleta şi s-a făcut nevăzut.

Pe 9 iunie, poliţiştii Biroului Rutier Galaţi au fost sesizaţi, prin apel de urgenţă la 112 cu privire la producerea unui accident rutier, pe strada Laminoriştilor din localitate.

”Din primele verificări, a reieşit că un bărbat de 44 ani, din municipiul Galaţi a condus autoturismul pe strada Laminoriştilor şi efectuând un viraj la dreapta, spre strada Costache Conachi, fără să se asigure, a acroşat o bicicletă, cu care se deplasa un copil de 5 ani. În urma impactului, acesta a fost rănit uşor, fără a necesita internarea în spital”, a declarat comisarul şef Gabriela Costache, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi.

Întrucât conducătorul auto a părăsit locul accidentului, fără încuviinţarea poliţiştilor, aceştia au deschis un dosar penal pe numele său pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.