Unde a mers mia merge şi suta. Primăria a plătit 12.000 de euro pentru un clip la Bachus, festival care a luat de la bugetul Consiliului Judeţean 400.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Filmul de promovarea a fost realizat de firma actorului Cătălin Păduraru, jurat al Concursului de Vinuri Bachus care s-a desfăşurat la Focşani


Festivalul Viei şi Vinului "Bachus 2017" a beneficiat anul acesta de un buget istoric. Consiliul Judeţean a alocat aproape 400.000 de euro pentru manifestarea care, cu mici excepţii, a fost un eşec, în condiţiile în care 80% din manifestări s-au derulat în ploaie şi frig.

Aceşti bani se pare că nu au fost suficienţi pentru a acoperi costurile evenimentului, astfel că la plată a fost pusă şi Primăria Focşani, care a achitat de la bugetul local suma de 54.740 de lei pentru filmul de promovare al festivalului.

Filmul a fost realizat de SC ASER Consulting & Management SRL din Ciorogârla, nimeni alta decât firma lui Cătălin Păduraru, jurat în concursul de vinuri şi prieten al primarului Misăilă.

Aceeaşi firmă a încasat anul acesta de la Primăria Focşani 46.000 de lei pentru  o producţie cinematografică care, aşa cum se menţionează în titlul achiziţiei, promovează municipiul Focşani.

Filmul nu este de găsit pe niciuna din paginile de internet ale Primăriei Focşani.