Omenia nu a murit. Cum şi-au recuperat banii pierduţi doi vrânceni cu capu-n nori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Banii au fost predaţi poliţiştilor

Banii găsiţi au fost duşi la Poliţia Municipiului Focşani, care a reuşit să-i contacteze pe bărbaţii care îşi luaseră gândul de la ei.

Două persoane şi-au recuperat de la poliţişti banii pierduţi în două locaţii din Focşani. În primul caz,  poliţiştii Biroului Rutier Focşani  au fost sesizaţi de reprezentanţii unei staţii peco de pe raza municipiului Focşani despre faptul că o persoană necunoscută a uitat o borsetă în incinta staţiei.

În borsetă se afla suma de 923 de lei şi mai multe documente personale şi aparţinând unui bărbat de 60 de ani, din municipiul Vaslui, cae într-un final a intrat în posesia banilor.

"Pe aceată cale, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea adresează felicitării reprezentanţilor staţiei peco pentru simţul civic de care au dat dovadă şi speră ca gestul făcut de aceştia să fie un exemplu pentru toţi vrâncenii", au precizat reprezentanţii IPJ Vrancea.

În aceeaşi zi, pe 6 martie, la sediul Poliţiei Municipiului Focşani s-a prezentat un bărbat de 37 de ani, din comuna Ţifeşti, care a predat suma de 1.800 de lei şi o chitanţă bancară, pe care le-ar fi găsit în cursul aceleiaşi zile în incinta unei societăţi de pe raza municipiului Focşani.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti, a fost identificat un bărbat în vârstă de 57 de ani, din localitatea Milcovul, căruia îi aparţinea suma de bani. "Mulţumim cetăţenilor care îşi asumă un rol activ în viaţa comunităţii şi pentru spiritul civic de care aceştia au dat dovadă", au mai precizat reprezentanţii IPJ Vrancea.