Mugurel Mălureanu şi Marius Văsii vor conduce Sucursala Vrancea a ASIROM

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mugurel Mălureanu va conduce ASIROM Vrancea

Aceştia îi înlocuiesc pe Dumitru Marica şi pe Ilie Budescu, care s-au aflat la conducerea ASIROM Vrancea în ultimii opt ani.

Sucursala Vrancea a ASIROM va avea de săptămâna viitoare o nouă conducere, în persoana economiştilor Mugurel Mălureanu, în calitate de director general şi Marius Văsii, ca director adjunct.

Conducerea centrală a ASIROM Vienna Insurance Group a considerat astfel să facă loc unei echipe tinere să se ocupe de destinele sucursalei de la Focşani, conducă în ultimii ani de Dumitru Marica şi Ilie Budescu.

Mugurel Mălureanu a fost implicat în politică în perioada guvernării PDL, când a ocupat pentru o vreme Garda Financiară Vrancea şi este fiul directorului Palcom, Florin Mălureanu.

Marius Văsii (foto) lucrează de mulţi ani în domeniul asigurărilor, este specialist în marketing şi la rândul său a făcut politică, fiind consilier judeţean PSD între 2004 şi 2006, când şi-a pierdut mandatul după ce a susţinut  PDL şi PNL pentru schimbarea lui Marian Oprişan de la conducerea Consiliului Judeţean Vrancea.

Mai puteţi citi:

Mugurel Mălureanu, găsit incompatibil de ANI pentru perioada cât a fost şi consilier local şi şef la Garda Financiară

ANI a constatat că acesta "s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 25.05.2009 - 25.05.2010, deoarece a deţinut, simultan, funcţia de Director coordonator în cadrul Gărzii Financiare Secţia Vrancea, cât şi funcţia de Consilier local în cadrul Consiliului Local al Municipiului Focşani

Mariana Diaconescu, preşedintele ASIROM: „Produsele inovatoare pot relansa piaţa de asigurări“

Într-un amplu interviu pentru „Adevărul“, preşedintele ASIROM, Mariana Diaconescu, explică principalele provocări actuale cu care se confruntă piaţa de asigurări şi arată care sunt perspectivele pentru viitorul apropiat.