FOTO Luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Vrancea îşi testează abilităţile într-un concurs de rezistenţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O echipă de luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea participă zilele acestea la competiţie.

O echipă formată din patru luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale - IPJ Vrancea se află printre cele 51 de echipe din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, Ministerului Apărării Naţionale şi Serviciului Român de Informaţii care vor concura, pe parcursul a trei zile, într-o competiţie ce le va testa abilităţile de intervenţie, rezistenţa fizică şi psihică şi capacitatea de gestionare a unor situaţii deosebite.

Competiţia, ajunsă la cea de-a cincea ediţie, este organizată cu sprijinul Academiei de Poliţie ”Alexandru Ioan Cuza” şi al Asociaţei Internaţionale a Poliţiştilor – (IPA) Secţia Română - Regiunea 2 Bucureşti.

De asemenea, în cadrul competiţiei tactico-aplicative, vor avea loc simulări de scenarii tactice, pentru rezolvarea cărora sunt necesare abilităţi deosebite, specifice trupelor speciale.

Echipele compuse din 4 membri vor avea de parcurs patru probe, ce se vor desfăşura în diferite locaţii, printre care şi Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti.