Focşani: Prima ninsoare a adus 14 accidente rutiere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără în vârstă de 27 de ani şi-a pierdut viaţa ieri pe E 85, în apropierea localităţii Garoafa, după ce maşina în care se afla a intrat în coliziune cu o utilitară pe contrasens. Şoferul a încercat să depăşească un alt autoturism însă nu a adaptat viteza la condiţiile de trafic drumul fiind acoperit cu zăpadă şi apă.

Ninsoarea de ieri a adus cu ea nu doar bucuria primilor fulgi de nea ci şi multe incidente rutiere, 14 la număr. O tânără în vârstă de 27 de ani şi-a pierdut viaţa ieri pe E 85, în apropierea localităţii Garoafa, după ce maşina în care se afla a intrat în coliziune cu o utilitară pe contrasens. Şoferul a încercat să depăşească un alt autoturism însă nu a adaptat viteza la condiţiile de trafic drumul fiind acoperit cu zăpadă şi apă.

UPDATE Accident tragic soldat cu trei morţi pe E 85, între Buzău şi Urziceni

Un alt pasager din maşină a fost rănit grav iar şoferul a scăpat cu răni uşoare. De asemenea, alte cinci persoane s-au ales ieri cu diverse traumatisme după ce au fost victime în accidente uşoare produse ca urmare a neadaptării vitezei de către şoferi la carosabilul acoperit cu zăpadă şi polei. Numai în municipiul Focşani au fost înregistrate ieri opt tamponări soldate cu avarii serioase la autoturisme.