Fiscul vrâncean continuă să-şi bată propriile recorduri la încasări bugetare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Administraţia Finaţelor Publice Vrancea

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Vrancea a realizat în luna februarie 2014 venituri bugetare în suma de 56,57 milioane lei, cu 4,72 milioane lei mai mult faţă de perioada similară a anului precedent.

Potrivit Administraţiei Finaţelor Publice Vrancea, la bugetul de stat  s-au încasat în luna februarie 22,31 milioane lei.

Impozitul pe venit reprezintă principală sursă de venituri în cadrul bugetului de stat, cu 53,56% din total încasări la acest buget. La bugetul Fondului naţional unic de asigurări de sănătate veniturile încasate au însumat 10,11 milioane lei, la  bugetul asigurărilor sociale de stat s-au încasat 23,44 milioane lei iar la bugetul asigurărilor pentru şomaj veniturile realizate sunt de 0,71 milioane lei.

De la începutul anului 2014, încasările realizate la bugetul general consolidat s-au ridicat la 119,04 milioane lei, cu 9,84 milioane lei mai mult faţă de primele două luni din 2013.

Încasările la bugetul de stat reprezintă principală sursă a bugetului general consolidat, cu 43,19% din total încasări, urmat îndeaproape de încasările la bugetul asigurărilor sociale de stat, cu 39,76%.

Mai puteţi citi:

Încasări peste program pentru fiscul vrâncean în prima lună a lui 2014

Fiscul nu-i iartă pe ţăranii datori la fondul de sănătate

Fiscul şi-a găsit naşul. Angajaţii finanţelor din Vrancea, lăsaţi în frig pentru neplata facturii la gaze

Mai multe pentru tine:
Un medic, triatlonist la 83 de ani, împărtășește reţeta sănătăţii sale: patru principii-cheie ale dietei
Povestea Kibuțului, hub-ul gastronomic și cultural de la Gărâna. Un mic restaurant, în finala Destinației Anului 2024 FOTO
Descalificare la Survivor All Stars România. Cine este concurentul care va părăsi competiția din Republica Dominicană
Putin, probabil, nu a ordonat uciderea lui Navalnîi, au estimat serviciile secrete americane
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Jobul plătit cu peste 2.000 de euro în România, dar nepopular printre tineri. „Ai și pauze de țigară și cafea, dar nu abuza”
Mituitorul judecătoarei din Suceava care se droga a evadat din arestul la domiciliu chiar înainte de condamnare
Recomandări ANPC de 1 Mai: Refuzaţi produsele din carne tocată pentru care există îndoieli privind calitatea
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Este considerată o delicatesă, însă te poate ucide. Cea mai periculoasă brânză din lume se fabrică în Europa