Consiliul Judeţean Vrancea foloseşte Centrul Cultural ca impresar de spectacole. 36.000 de euro au costat artiştii care i-au distrat pe copii de 1 Iunie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spectacolul de 1 Iunie de la Focşani

Instituţia care are în grijă activităţile culturale din judeţ s-a ocupat de contractarea spectacolului organizat cu ocazia Zilei Copilului, spectacol care a costat 158.400 de lei.

Programul artistic din ziua de 1 iunie, cu ocazia sărbătoririi Zilei Internaţionale a Copilului, a costat 36.000 de euro, respectiv 158.400 de lei, o sumă imensă ţinând cont de faptul că spectacolul a constat în trei recitaluri şi un program artistic pentru copii.

De data aceasta, Consiliul Judeţean Vrancea s-a folosit de Centrul Cultural Judeţean pentru a încheia un contract cu artiştii care au prestat la eveniment, contractul fiind încheiat cu firma SC Leaders Factory din Bucureşti.

Reamintim că de 1 iunie „au prestat” la Focşani artiştii Matteo, Ana Lesko şi Pepe, precum şi Compania „Hai-Hui” şi actori de la Teatrul Ţăndărică.

Mai puteţi citi:

Ziua Internaţională a Copilului, sărbătorită duminică la Focşani cu Ana Lesko, Pepe, Mateo şi Teatrul Ţăndărică

Manifestarea este organizată de Consiliul Judeţean Vrancea, în parteneriat cu Centrul Cultural Judeţean. Primăria Focşani a pregătit, de asemenea, cadouri pentru copii.

Teatrul „Mr. Gh. Pastia”, instituţie de impresariat revelioane din banii focşănenilor

Aleşii municipali au hotărât în această seară, în mod deloc transparent, alocarea a 500.000 de lei Teatrului „Pastia”. Potrivit informaţiilor noastre, banii ar urma să se adauge celorlalţi 550.000 de lei alocaţi de Consiliul Judeţean pentru organizarea Revelionului.