Consiliul Judeţean Vrancea cumpără mărţişoare cu cristale Swarowski, „lucrate manual, electroplacate cu aur de 24 de karate“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Instituţia publică din Vrancea a comandat, în afara mărţişoarelor cu cristale Swarovski, şi câteva mii de felicitări personalizate care vor fi împărţite femeilor de 1 şi 8 Martie.

Consiliul Judeţean Vrancea a comandat la o firmă din judeţul Ilfov o serie de mărţişoare rare, “lucrate manual, electroplacate cu aur de 24 de karate şi înfrumuseţate cu cristale Swarovski”.

Cel mai preţios simbol al primăverii, pentru care s-a făcut doar o singură comandă, pare a fi mărţişorul din modelul “trifoi”, care costă 80 de lei.

Alte nouă mărţişoare, şapte model “princess” şi două model “fluture”, au preţ de catalog de 100 de lei.

Oficialii instituţiei publice n-au precizat cui sunt destinate  mărţişoarele cele mai valoroase. Pe de altă parte, oficialii CJ au mai comandat alte 300 de mărţişoare ("floricică", "dalie", "cercei:), cel mai probabil pentru femeile din sediul central şi din instituţiile subordonate, în acest caz preţul fiind de 50 de lei/bucata.

La comanda care va fi achitate din bani publici, au mai fost adăugate 7.200 de felicitări personalizate, la preţul de 31 de bani bucata.