Bătrânii de la azilul din Focşani, distraţi de ziua lor de deţinuţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deţinuţii au adus zâmbetul pe buze bătrânilor

Manifestarea artistică a fost dedicată persoanelor asistate cu ocazia împlinirii a  cinci ani de la înfiinţarea centrului, cât  şi sărbătoririi Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice.

Şapte deţinuţi de la Penitenciarului Focşani au susţinut astăzi un spectacol de muzică, poezie şi umor la Căminul pentru persoane vârstnice din Focşani.

Spectacolul a fost dedicat împlinirii a cinci ani de activitate a căminului, dar şi sărbătoriirii Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice, iar cei aproximativ 50 de pensionari care locuiesc momentan în căminul de vârstnici s-au distrat de minune în compania artiştilor penitenciarului, care nu sunt la prima acţiune de acest gen.

„În acord cu obiectivele stabilite în protocolul încheiat între cele două instituţii manifestările de acest gen reprezintă o constantă a colaborării, alături de acţiunile de voluntariat desfăşurate de-a lungul timpului.Acţiunea a fost apreciată, atât de persoanele vârstnice cât şi de reprezentanţii autorităţilor locale prezente”, a precizat scms. Georgeta Gură, purtător de cuvânt al Penitenciarului Focşani.

Mai puteţi citi:

14 deţinuţi de la Penitenciarul Focşani, în căutarea unei slujbe la bursa locurilor de muncă

FOTO VIDEO Refuză un acoperiş deasupra capului, deşi locuiesc de patru luni într-o Dacia Papuc