Tragedie în două acte, din gelozie. Doi bărbaţi le-au ucis cu lovituri de cuţit pe femeile împreună cu care trăiau

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi bărbaţi din Dolj, înnebuniţi de gândul că sunt înşelaţi, le-au înjunghiat mortal pe femeile împreună cu care trăiau. Omorurile au avut loc la interval de o zi, în comunele Orodel şi Galiciuica. În primul dintre cazuri, criminalul gelos este un bătrân.

Constantin Tudosie (61 de ani), din satul Călugărei al comunei doljene Orodel, şi-a ucis soţia sâmbătă, înjunghiind-o în inimă. Scandalul a început când bărbatul, care se întorsese băut de la cârciumă, a acuzat-o pe Florica Tudosie (66 de ani) că ar avea o relaţie cu un vecin. Furios, el a pus mâna pe un cuţit din bucătărie şi şi-a lovit de două ori soţia. A lăsat-o apoi într-o baltă de sânge şi a pornit spre locuinţa presupusului amant, ca să se răzbune.
Criminalul l-a înjunghiat pe Florin Buţă (77 de ani) în spate şi a plecat spre casă, povestindu-le ce a făcut localnicilor cu care s-a întâlnit pe drum. „Nimeni n-a văzut când a băgat cuţitul în bătrânul ăla de 77 de ani, care stătea, săracu’, liniştit, la poartă. Constantin ne-a spus doar că Florin Buţă nu este singurul pe care l-a omorât, că şi-a ucis şi soţia“, a relatat Adriana Munteanu. Atunci când poliţiştii au ajuns la locul crimei, agresorul era atât de beat încă nu le-a putut povesti cu exactitate ce s-a întâmplat. Constantin Tudosie a mai fost închis, în urmă cu nouă ani, tot pentru omor.


Şi-a luat viaţa după ce a comis crima


O crimă urmată de sinucidere a zguduit, vineri seara, şi comuna Galiciuica. Marian Neicu (35 de ani) şi-a ucis iubita, pe Georgeta Mihai (25 de ani), înjunghiind-o de mai multe ori, apoi şi-a pus şi el capăt zilelor, cu o lovitură de cuţit. Trupurile neînsufleţite ale celor doi au fost descoperite chiar de sora tinerei. Localnicii cred că doar gelozia poate explica această tragedie, în condiţiile în care cei doi nu păreau să aibă alte probleme, iar în casa lor nu aveau loc certuri. Georgeta Mihai, care avea un copil de opt ani, dintr-o relaţie anterioară, revenise recent de la muncă, din străinătate. „A fost în Italia, s-a întors de curând. Eu n-am auzit să-l înşele pe Marian. El n-avea probleme nici cu băutura, se lăsase de vreo nouă ani. Dar cine ştie ce-o mai fi fost în casa lor?“, a spus Mihai Radu, vărul tinerei ucise.

Află ce spun vecinii criminalului astăzi, din