Reacţia mamei sinucigaşului care a provocat accidentul în care au murit o fetiţă şi tatăl său. „Aşa mamă, aşa fiu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mama şoferului care a provocat accidentul mortal din Dolj se află în Spania şi a aflat de la rude că fiul său a hotărât să-şi pună capăt zilelor, dar că a distrus şi o familie din Motru. Vorbise cu el cu doar câteva ore înainte de accident. „Copilul meu frumos şi cuminte, ai plecat prea devreme“, a scris femeia pe Facebook.

Ioana Pătru a aflat că fiul său s-a sinucis de la rudele care au sunat-o. „Am vorbit cu el luni seara. Era abătut. De când s-a despărţit de fata aia, de Ana, era trist. Cred că a suferit o depresie, nu ştiu. Nu vorbea cu mine, nu-mi spunea nimic. Îmi închidea telefonul când îl întrebam ce are. Sunt distrusă. A venit ambulanţa când am auzit. Nu mai pot. Cu fata nu am reuşit să vorbesc pentru că m-a blocat pe facebook, m-a blocat peste tot", a declarat Ioana Pătru pentru „Adevărul“.

La câteva ore după accident, femeia a scris pe pagina sa de Facebook următorul mesaj: "Copilu meu frumos si cuminte ai plecat prea de vreme. Sant distrusa. No te voi uita nicidata copilu meu cuminte😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭".

Postarea a stârnit sute de comentarii. "Copilul tău cuminte care a luat trei vieti si un copilas de 6 ani? ...Tu plângi psihopatul tău dar pe acea familie cine o mai plânge? De ce nu l-ai dus la psihiatrie din timp? În iad cu el.. Iar voi, ca familie, să plătiţi pentru ceea ce a făcut... Copil cuminte? Care a distrus o familie, intenţionat? O fetiţă de 6 ani, o familie minunată... Ce copil cuminte era? Ce iertare să merite?... Nu poţi sa iei viata cuiva pentru ca vai doamne suferi după o femeie... Omori oamenii nevinovaţi pe strada... Sa ardă în iad în cele mai dure flăcări...  N-are nicio vina familia ca a fost el un criminal. Totusi, mama lui, dacă tot a avut chef sa îşi deschidă telefonul, să îşi schimbe poza de profil si să lase un comentariu, putea să scrie 2 cuvinte si despre adevăratele victime. Dar na... nu poţi avea pretenţia asta de la toată lumea. Asa fiu, asa mama...", sunt doar câteva dintre comentariile în care oamenii i-au adus acuzaţii femeii.

Şi fratele tânărului a postat un mesaj pe facebook, însă el a amintit şi de familia distrusă, iar reacţia oamenilor nu a fost la fel de dură. "Fraţiorul meu nu te voi uita niciodată ! Păcat că ai luat cu tine doua suflete nevinovate!", a scris Daniel Popa.

Accidentul cumplit a avut loc marţi dimineaţă, lângă Craiova. Leontin Marian Popa, în vârstă de 25 de ani, plecase înainte de ora 5 la volanul maşinii pe care i-o cumpărase mama sa în urmă cu puţin timp. Scrisese un bilet de adio în care spunea că o iubeşte pe Ana, fosta prietenă, şi că nu vrea să mai trăiască. A intrat în prima maşină care i-a ieşit în cale. În autoturismul care circula regulamnetar se afla o familie întreagă. Mama, de 34 de ani, tatăl de 41 de ani şi feţiţa lor, în vârstă de 6 ani. Tatăl şi copilul au decedat în drum spre spital. Familia era în drum spre litoral unde visa să-şi petreacă vacanţa.

Vă mai recomandăm să citiţi:

EXCLUSIV „Copilul a vrut să fie omorât de mine”. Declaraţiile şocante ale bărbatului suspectat că şi-a omorât băiatul

VIDEO Tânăr hărţuit pentru că a sesizat un transport ilegal de lemn. Poliţiştii sunt acuzaţi că l-au informat imediat pe patronul firmei despre cine a sunat la 112

Mai multe pentru tine:
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Polițiști la volan, instruiți cum să-i oprească pe vitezomani. „Noi aici nu facem școală de șoferi...” VIDEO
Cum a devenit salcia simbolul Floriilor. De la rituale sacre şi legende, până la medicină şi industrie
Sebastian Burduja a venit pe motocicletă să-și depună candidatura la Primăria Capitalei VIDEO
Jurgen Klopp, sfat pentru succesorul său, ales deja de Liverpool. „Cormoranii” intră într-o nouă eră
După Slănic Prahova, se întâmplă la Cluj. O stradă din municipiul Cluj-Napoca a luat-o la vale
Adevărul despre Moscova lui Putin, dezvăluit de un vlogger român din Rusia. „Vă spun după 20 de ani de trai aici“ VIDEO
Reacția lui Nicolae Ciucă la declarația lui Ciolacu potrivit căreia Buzăul nu este în Moldova: „M-am simţit român şi la Focşani, şi la Suceava, şi la Buzău şi la mine la Pleniţa”
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
„Regele nu e bine deloc!” Planurile pentru înmormântarea lui Charles sunt schimbate chiar acum!
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”