FOTO Mama copiilor ucişi intenţionat de tatăl lor: „Ce le-ai făcut îngeraşilor mei?“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei doi fraţi au fost conduşi împreună pe acelaşi drum

Durere fără margini, astăzi, în comuna doljeană Leu. Alexandra şi Andrei, cei doi fraţi care şi-au pierdut viaţa sub roţile unui TIR, au fost conduşi pe ultimul drum de sute de localnici.

Magda Roşu, mama copiilor, a fost la un pas să leşine în momentul în care trupurile micuţilor au ieşit pe poartă. Sfâşiată de durere, femeia şi-a strigat copiii. „Alexandra, Andrei. Mămică cui mă lasaţi? De ce, Doamne, au murit îngeraşii mei?“, a strigat mama copiilor.

Femeia a trăit la telefon ultimele clipe de viaţă ale copiilor săi. Bărbatul i-a spus că o iubeşte, dar că nu o să îşi mai vadă niciodată îngeraşii. Magda Roşu a povestit că a auzit la telefon o bubuitură, iar după aceea legătura s-a întrerupt. Bărbatul a intrat cu maşina sub roţile unui TIR. Mama copiilor ucişi intenţionat de tatăl lor a mers la sicriul bărbatului şi a strigat în gura mare un singur lucru: „Ce le-ai făcut îngeraşilor mei?“.

Cei doi fraţi au fost conduşi împreună pe acelaşi drum. Sicriul tatălui a fost pus într-o altă maşină. „Băiatul meu a avut un moment de rătăcire. Nu ştiu ce s-a întâmplat. Mi-a spus doar că s-a certat cu soţia. Cristi îşi iubea copilaşii ca pe ochii din cap“, a declarat cu lacrimi în ochii tatăl lui Cristian Roşu.

Alexandra era elevă în clasa a VIII-a şi încheiase anul cu media 8,38, iar Andrei era la grădiniţă. „Nu înţeleg de ce şi-a omorât îngeraşii. El se ocupa de ei tot timpul. Fata era cuminte, iar băieţelul toată ziua stătea cu tatăl“, a spus Maria Celaru.

Mai citeştei:Tatăl şoferului acuzat că şi-ar fi omorât copiii într-un teribil accident: „Tată, să mă ierţi. Copiii nu o să îi mai vezi“

Mai citeşte şi: Un tată şi-a ucis intenţionat copiii, în vârstă de 5 şi 13 ani. Bărbatul a intrat cu maşina sub un TIR