Craiova: Tânărul care a lăsat-o însărcinată pe eleva care s-a sinucis: "Nu trebuia să rămână gravidă! M-am oferit să îi dau bani să scape de copil"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Detalii cutremurătoare ies la suprafaţă în cazul elevei însărcinate în luna a cincea, din Craiova, care săptămâna trecută s-a spânzurat în şopronul bunicii sale. Apropiaţii spun că fata ar fi vrut să păstreze copilul, însă fostul prieten i-ar fi cerut să avorteze.

Părinţii Cristinei Geonea (18 ani), elevă în clasa a XII-a la Liceul Nr. 10 din Craiova, care şi-a pus capăt zilelor din cauză că nu avea bani de avort, scot la suprafaţă secretele relaţiei dintre fiica lor şi Gigel Iovan (20 de ani), tânărul cu care avea o relaţie de aproape trei ani. 

Citeşte AICI povestea şocantă a unei liceene care s-a spânzurat:

S-a sinucis pentru că nu a avut bani de avort

După înmormântare, părinţii fetei nu au mai putut închide ochii, încercând să afle cine este vinovat de nenorocirea care s-a abătut asupra familiei lor. Pentru că nu au vrut să se lase cu scandal, au acceptat chiar ca fostul prieten să stea la căpătâiul fetei decedate, înainte de a fi dusă la mormânt.  Ziua următoare, când întrebările începeau să-şi găsească răspunsuri şi misterele erau pe cale să se elucideze, părinţii Cristinei şi-au dat seama că însuşi fostul iubit a împins-o să recurgă la tragicul gest. „Am citit mesaje ei de pe telefonul mobil, în care Gigică o ameninţa cu moartea. Nu ştiam de aceste lucruri, până ieri. Dacă cineva mi-ar fi spus asta mai devreme, aş fi dat cu el de toţi pereţii”, spune Marin Paraschiv, de 41 de ani, tatăl Cristinei (foto jos).

Pe de altă parte, Gigel spune că i-a cerut fetei să scape de sarcină şi chiar i-ar fi propus să-i dea bani de avort, lucru care ar fi descurajat-o pe Cristina. „Nu trebuia să rămână gravidă! M-am oferit să îi dau bani să scape de copil. Nu sunt nici eu bogat, însă i-am zis că mă împrumut, că trebuie să rezolvăm problema asta. Când a auzit asta, mi-a spus că nu mai are nevoie de nimic din partea mea şi să o las în pace, că şi-a dat seama ce simt pentru ea”, ne-a spus tânărul.

Vezi AICI ultimele mesaje pe care Cristina i le-a trimis lui Gigel, înainte de a-şi pune ştreangul la gât:

"Dacă nu răspunzi mă omor!"

Părinţii Cristinei spun că fiica lor şi-a dorit să păstreze copilul şi să rămână cu Gigel, pe care îl iubea din tot sufletul, însă faptul că a fost respinsă de acesta ar fi făcut-o să sufere prea mult. „Cristina era o fată credincioasă şi nu ar fi vrut să omoare un copil, decât dacă era obligată. Chiar dacă avea 18 ani, ar fi păstrat copilul şi l-am fi crescut noi. Ea oricum termina liceul şi nu mai era o problemă. Ar fi urmat nişte cursuri de specializare în vreun domeniu şi-şi făcea un rost în viaţă”, a adăugat tatăl fetei. Gigel recunoaşte că nu era hotărât dacă să o ia de soţie pe Cristina însă, dacă s-ar fi dovedit că era fiul său, ar fi cerut-o de nevastă. „O luam la mine şi asta era! Nu aveam încotro”, a completat fostul prieten al fetei sinucigaşe (foto jos).

Colegii Cristinei spun despre aceasta că era îndrăgostită nebuneşte de Gigel şi că era în stare să îşi dea viaţa pentru el. " O singură colegă a ştiut că este însărcinată. Cristina i-a trecut totul cu vederea lui Gigel. Însă a ieşit câteva zile cu un alt băiat, sperând să facă rost de bani pentru întrerupere de sarcină. Şi el a făcut acelaşi lucru, s-a văzut în acelaşi timp cu o altă fată”, a spus Sonia, una dintre cele mai bune prietene ale Cristinei.