Craiova: Tânăra împuşcată în cap de fiul poliţistului Dinu a fost înmormântată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alexandra Iancu a fost îmbrăcată în rochie de mireasă. Părinţii sunt convinşi că fiica lor a fost omorâtă cu sânge rece de Ionuţ-Cristian Dinu.

’’Sunt convins că Alexandra, fetiţa mea, a fost împuşcată. Arma nu avea cum să se descarce accidental, iar glonţul să o nimerească direct în cap. Suntem distruşi, era raza mea de soare, pentru ea trăiam. Era veselă şi plină de viaţă. Dacă ştiam ce nenorocire ne aşteaptă nu o lăsam să stea acolo’’, declarat cu lacrimi în ochi, Mihai Iancu, tatăl.

Tânărul care a împuşcat-o în cap pe Alexandra nu a fost prezent la înmormântare

 Steluţa, sora acestuia, a venit în cârje numai să o vadă pentru ultima dată pe prietena ei cea mai bună. În momentul când a intrat pe poartă, lăutarii au început să cânte de a răsunat tot satul. „Mâine oare o să vii, Alexandra mea. Ce nenorocire s-a abătut asupra noastră“, acestea au fost verusrile care au înlăcrimat toată suflarea.

Prietenii şi vecinii lui Alexandra cred şi ei că ea a fost omorâtă

„Eu am vorbit cu ea acum o lună de zile şi mi-a spus că are probleme cu tânărul care a împuşcat-o în cap. Sunt convins că nu a fost un accident. Ne-am interesat şi noi şi am aflat că fiul poliţistului nu este tocmai uşă de biserică şi a mai fost certat cu legea„, ne-a spus Bogdan Gheorghiţă, prietenul din copilărie al Alexandrei.

Alexandra Iancu de 20 de ani a fost îmuşcat, pe data de 26 iunie, direct în cap cu o armă de tir de băiatul unui poliţist . Nenorocirea s-a produs în casa de pe strada Jieţului, numărul 14, din Craiova. Ionuţ Cristian Dinu a declarat la început că arma s-a descărcat accidental. A doua zi, în faţa procurorilor, şi-a schimbat declaraţia şi a spus că tatăl lui i-a spus să îi aducă pistolul jos la poartă şi aşa s-a întâmplat nenorocirea. Tânărul este judecat în stare de libertate şi este acuzat de omor din culpă, riscând între un an şi cinci ani cu suspendare.