Constantin Enceanu, despre jaful din Filiaşi: "Bănuiesc că cineva din vecini a vândut pontul că sunt plecat, că oamenii au intrat în casă la sigur"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreţul de muzică populară Constantin Enceanu suspectează vecini din Filiaşi, unde are casă, că i-ar fi ajutat pe cei care i-au furat din locuinţă aur şi bani.

Interpretul Constantin Enceanu spune că nu bănuieşte cine i-a furat bunurile, însă are câteva suspiciuni cu privire la persoane din vecinătatea locuinţei sale din Filiaşi. "Bănuiesc că cineva din vecinii din Filiaşi a vândut pontul că nu sunt acasă, pentru că oamenii (hoţii - n.r.) au intrat la sigur. Vecina mi-a spus că a văzut două persoane, un bărbat şi o femeie, care au intrat pe la ora 18.00 în curte. Nu pot să spun sigur dacă a fost un bărbat şi o femeie, dar am înţeles că bărbatul ar fi slăbuţ, cam ca mine, şi are înălţimea cam ca a mea. Sper ca Poliţia să-şi facă datoria şi să fie găsiţi cei care au intrat în casă", a declarat pentru Adevărul Constantin Enceanu. Acesta a precizat că hoţii nu au pătruns în curte pe poartă, ci că ar fi sărit gardul, ca să poată ajunge în casă.

Cântăreţul de muzică populară Constantin Enceanu a sesizat sâmbătă seara Poliţia, după ce din locuinţa sa din Filiaşi au dispărut bani şi bijuterii. Interpretul a spus că este vorba de 1050 de euro, şapte milioane de lei vechi şi peste 50 de grame de aur, bijuterii ale soţiei.