Conducerea Spitalului Filantropia răspunde acuzaţiilor sindicatului: "Un bun management se face cu respect faţă de angajaţi şi instituţie"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Managerul Spitalului Nr. 2 a dat astăzi replică declaraţiilor liderei de Sindicat Sanitas, care a spus că spitalul nu are manageri cu experienţă.

Asistentul universitar doctor George Bogdan Ungureanu, managerul Spitalului Nr. 2, a comentat astăzi declaraţiile Constanţei Bărbulescu, lideră de Sindicat Sanitas a unităţii medicale, care a spus că spitalul este afectat din cauza lipsei de experienţă a directorilor. "Un management bun, corect, se face cu respect faţă de angajaţi şi cu respect faţă de instituţia în fruntea căreia este numit un manager. Asta este cu adevărat important", a declarat astăzi asistentul universitar doctor George Bogdan Ungureanu, managerul spitalului.

Constanţa Bărbulescu, lideră de Sindicat Sanitas a Spitalului Filantropia, a declarat astăzi că instituţia spitalicească are de suferit de pe urma lipsei de experienţă a celor care se află la conducere.

"Avem manageri puşi în vârful trebii total nepregătiţi, care stau un an ca să se dumirească ce şi cum să facă ceva"