Alegerile de la Colegiul Medicilor se repetă. Prea puţini doctori s-au prezentat la vot zilele trecute

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doctorul Doru Dobrescu, vicepreşedintele filialei din Dolj al Colegiului Medicilor din România.

La votările de la Colegiul Medicilor din Dolj care au avut loc în aceste zile s-au prezentat doar 154 din aproape 1.800 de doctori. Reprezentanţii Colegiului spun că alegerile se vor relua peste o săptămână.

Reprezentanţii Colegiului Medicilor din România (CMR), filiala Dolj, spun că nu s-au aşteptat ca prezenţa la vot să fie atât de redusă. "Doar 8,8 % dintre membrii Colegiului au votat. Mă aşteptam să fie puţini, dar nici chiar aşa. Este aşa pentru că nu-i interesează, în situaţia în care oamenii sunt preocupaţi de ziua de mâine, nu se mai gândesc la vot. În general, când e vorba de vot, prezenţa e scăzută. În mod sigur alegerile vor mai avea loc o dată", a declarat doctorul Doru Dobrescu, vicepreşedintele CMR Dolj.

La filiala din Dolj a Colegiului Medicilor din România au avut loc în această săptămână alegeri în cadrul unor structuri importante. Pentru că numărul celor care s-au prezentat la votare a fost mai mic de jumătate, alegerile vor fi organizate încă o dată, în zilele de 8-9 decembrie.

Alegeri la Colegiul Medicilor. Doctorii îşi votează astăzi specialiştii care să-i reprezinte

Prezenţă slabă la alegerile de la Colegiul Medicilor. Doar 80 din aproape 1.800 de membri s-au prezentat la vot

Neînţelegeri astăzi la votările de la Colegiul Medicilor, când o inspectoare de la Direcţia de Sănătate Publică nu s-a regăsit pe listele de alegători