VIDEO Un pacient obez, în stare de ebrietate, care avea nevoie de ajutorul medicilor a agresat asistenta de pe Ambulanţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pacientul a fost dus la spital legat de targă, pentru că era violent. FOTO Adevărul

În loc să aprecieze că asistenta a făcut un efort să-l ajute, un bărbat suprapodnderal a bătut-o chiar în ambulanţă. Scenele s-au petrecut pe drum spre Spitalul de Urgenţă Constanţa, imediat după ce individul a căzut dintr-un autobuz.

Povestea bărbatului a început într-un mijloc de transport în comun care circula pe ruta 44 din Constanţa. Martorii povestesc că individul supraponderal consumase alcool şi era pus pe scandal.

Odată ajuns la capatul de linie de la Poarta 1, bărbatul a fost rugat să coboare din autobuz, dar a refuzat. Atunci când uşile maşinii s-au deschis, el a căzut pe pavimentul staţiei.

Angajaţii Regiei de Transport în Comun Constanţa au sunat la numărul de urgenţă 112 şi medicii au sosit cu maşina specială de intervenţie pentru persoane supraponderale. Ambulanţa care aparţine de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea are o targă mai rezistentă şi uşi mai mari, tocmai pentru acest tip de intervenţii.

Angajaţii ISU Dobrogea spun că nici după ce a fost luat de pe stradă bărbatul nu s-a liniştit. El a început să devină agresiv şi a sfârşit prin a o lovi cu picoarele pe asistenta de la Serviciul de Ambulanţă Constanţa care îl consulta.

Ofiţerii ISU s-au văzut nevoiţi să îl lege pe pacient cu chingi de targă pentru a ajunge în siguranţă la Spital. Omul nu s-a calmat nici atunci când a fost coborât din ambulanţă, la rugăminţile asistentei care încerca să-i explice că îi vrea binele.

Medicii spun că bărbatul nu a suferit răni care i-ar putea pune viaţa în pericol. După ce se va trezi din beţie, însă, el va fi nevoit să răspundă întrebărilor adresate de poliţişti.

Un pacient a agresat asistenta de pe Ambulanţă