Un băiat de 15 ani a vrut să violeze o bătrână de 81 ani. Era beat, aşa că a putut doar s-o bată măr

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cătuşe pentru infractor

Octogenara a fost transportată la Spitalul Judeţean Constanţa, pentru continuarea investigaţiilor medicale. Are multiple leziuni corporale la nivel costal şi dorsal.

Poliţiştii Secţiei 8 Rurală au fost sesizaţi marţi, 16 octombrie, ora 22.50, de către o femeie din comuna Adamclisi, judeţul Constanţa, cu privire la faptul că în seara respectivă, mama sa, în vârstă de 81 de ani, ce locuieşte în localitatea Urluia, a fost victima unei tentative la infracţiunea de viol.

Femeia avea multiple leziuni corporale la nivel costal şi dorsal, astfel că a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean Constanţa, pentru continuarea investigaţiilor medicale. Victima urmează a fi examinată din punct de vedere medico – legal, pentru stabilirea zilelor de îngrijiri medicale necesare vindecării.

Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului şi au reuşit în scurt timp identificarea autorului: P. G. L., un adolescent în vârstă de 15 ani, din Urluia, ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Băiatul a fost condus la sediul unităţii de poliţie pentru cercetări.

Adolescentul este cercetat în stare de libertate sub aspectul comiterii infracţiunilor de tentativă la infracţiunea de viol şi violare de domiciliu, în vederea stabilirii împrejurărilor concrete în care s-a produs evenimentul.

El urmează a fi prezentat la Serviciul de Medicină Legală Constanţa pentru efectuarea expertizei medico-legale în vederea stabilirii discernământului. Cercetările continuă.

Mai multe pentru tine:
Ce cred românii despre banii dați pe vacanțele în țară, explică Mihai Bârsan, inițiator competiția ”Destinația Anului”
Bărbatul care s-a ales cu arsuri de gradul trei pe faţă, după ce a mâncat un fruct exotic. „Am mușcat din el şi a explodat imediat”
Sora lui Culiță Sterp îi dă replica Marei Bănică: „Ca să vorbești așa trebuie să fii ultima...să nu zic ce. Să îți fie rușine”
Surse: Jennifer Lopez și Ben Affleck au divorțat. Ce a răspuns artista când a fost întrebată de divorț / Actorul nu mai poartă verigheta
Mara Bănică, acuzații dure la adresa familiei lui Culiță Sterp: „Am văzut-o pe mama acestor Sterpi la Măruță. A crescut niște animale”
Cine este și cum arată, de fapt, Carla’s Dreams, solistul acuzat că a urcat pe scenă drogat: „Avem toți uneori perioade mai complicate cu manifestări diverse”
Un val de aer rece ajunge în România: scad temperaturile și vin vijelii, ploi torențiale şi vânt
Ofensiva rușilor în nordul regiunii Harkov a fost lansă prematur și a eșuat. Rusia formează o altă grupare de forțe lângă granița de nord a Ucrainei
Mesajul unui primar arestat în campania electorală: „Este cumplit să fii aruncat într-un beci. De uitat, nu pot uita“
Ștefan Birtalan, scârbit înainte de moartea sa: „Nu vă mai bateți joc!“. Interviul prin care și-a strigat revolta
Miodrag Belodedici, fără permis după meciul de retragere al Generației de Aur. „Am băut două șprițuri cu băieții”