Împreună cu actorii din filmul „Loverboy“, la Cityplex

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ada Condeescu şi George Piştereanu, într-o secvenţă din „Loverboy“

Constănţenii sunt invitaţi să vizioneze „Loverboy" împreună cu actorii din film, diseară, de la ora 19.00, la cimenatograful Cityplex din Tomis Mall. La finalul proiecţiei, echipa „Loberboy" - actorii George Piştereanu şi Ada Condeescu, regizorul Cătălin Mitulescu şi producătorul Daniel Mitulescu va da autografe şi va răspunde întrebărilor spectatorilor.

Imediat după proiecţie, sunteţi aşteptaţi la o petrecere „Loverboy", în Club Cosmopolitan situat pe Bulevardul Tomis nr. 120.

Povestea „Loverboy"

„Loverboy" aduce în atenţia publicului povestea lui Luca, un adolescent care seduce fete pentru a le pasa prietenilor săi din Constanţa.

Luca se îndrăgosteşte de Veli, una din potenţialele sale victime. E vară pe malul Dunării, la Hârşova. Muzica bubuie din maşinile luxoase, fetele sunt bronzate şi Veli fuge de-acasă în patul lui Luca. Prima dragoste n-a fost niciodată mai periculoasă de atât.

Lungmetrajul regizat de Cătălin Mitulescu a avut premiera mondială la Festivalul de Film de la Cannes din acest an, la categoria „Un Certain Regard".

La Festivalul de Film de la Sarajevo, Ada Condeescu a primit premiul de cea mai bună actriță pentru rolul său din „Loverboy", iar George Piștereanu a fost numit cel mai bun actor la Festivalul de Film de la Priștina.

Loverboy este singurul film românesc selectat în acest an la European Film Awards.