Fost prefect, implicat într-un accident rutier mortal. A condus beat şi a intrat pe contrasens

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ion Albu, fost prefect al Constanţei                                                FOTO: FB/Iona Albu

Accidentul rutier s-a produs în seara zilei de duminică, 16 februarie. Unul dintre şoferii implicaţi şi-a pierdut viaţa.

Accidentul s-a produs pe DN3, între localităţile Ciocaria de Sus şi Ciocârlia de Jos, judeţul Constanţa.

la faţa locului au intervenit pompierii Detaşamentului Medgidia cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o ambulanţă SMURD B, o ambulanţă de terapie intensivă mobilă.

„Accidentul a avut loc între 2 autoturisme, au rezultat două victime din care una încarcerata (prinsă sub autoturism). Pompierii au reuşit extragerea bărbatului, însă acesta a fost declarat decedat. Cel de al doilea bărbat a fost transportat la spital pentru investigaţii medicale amănunţite”, spun medicii SMURD.

IPJ Constanţa a comunicat oficial că „un bărbat de 38 de ani, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice (0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat) a condus un autoturism pe DN 3, dinspre Ciocârlia de Sus către Cobadin şi, ajungând la km 230+400 m, ar fi pătruns pe contrasens, unde ar fi intrat în coliziune frontală cu un autoturism care se deplasa din sens opus.

În urma impactului a rezultat decesul la faţa locului a celui de-al doilea conducător auto, de 44 de ani”.

Bărbatul de 38 de ani, care a condus beat şi a provocat accidentul este fostul prefect al judeţului Constanţa, Ion Albu. Familia sa are o cramă în localitatea Viişoara, în apropiere de zona unde s-a produs accidentul rutier.

Pe aceeaşi temă:

Accident mortal pe trecerea de pietoni. Victima este un bărbat de 71 de ani

Accident mortal la ieşire din Constanţa. Maşină răsturnată într-un sens giratoriu

Mai multe pentru tine:
Katie Price „a fentat” audierea în procesul de faliment de la Înalta Curte pentru a pleca în Cipru cu iubitul ei. Ce scuză a găsit
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Sâmbătă, Pelerinaj de Florii în Bucureşti. Traseul şi programul procesiunii
Revenirea lui Halep, un fiasco. Roma i-a spus pas, Roland Garros se dezice de jucătoarele dopate
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Gripa aviară la vaci se răspândește rapid în Statele Unite ale Americii. Care este pericolul pentru Europa
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
BEJ Prahova admite candidatura „baronului Lamborghini” Iulian Dumitrescu, cercetat penal, pentru un nou mandat la șefia CJ
Orașul unde au fost descoperite peste 80 de specii de păsări. Multe sunt răpitoare și au cuiburile în fisurile blocurilor
Descalificare la Survivor All Stars România. Cine este concurentul care va părăsi competiția din Republica Dominicană
Prima mașină cu conducere autonomă care „îți permite să-ți iei ochii de la drum”, scoasă la vânzare în SUA. Și nu e Tesla VIDEO