Constanta: UPDATE / Consilierii locali tulceni au aprobat sporul de xerox

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primarul Constantin Hogea a obţinut mai mulţi bani pentru angajaţii săi

Angajaţii din administraţia locală tulceană vor primi un adaos de 12-15% la salariu drept „spor de terox“. Hotărârea a fost aprobată în urmă cu 15 minute: au fost 14 voturi pentru, 4 abţineri şi un vot împotrivă.

UPDATE: Ora 15.40 Sporul de xerox a fost votat în şedinţa de Consiliu Local de astăzi de 13 PDL-işti şi un membru PSD. Alţi patru PSD-işti s-au abţinut. Un singur membru PNL a votat împotriva sporului aberant.

Sporul de xerox va fi dat celor aproximativ 300 de angajaţi de la 1 ianuarie. Aceştia îşi vor rotunji veniturile cu 50 de lei lunar.

De acest spor vor beneficia 300 de angajaţi din Primăria Tulcea. Proiectul propus de Constantin Hogea, primarul din Tulcea, a fost motivat prin faptul că angajaţii instituţiei suferă mult din cauza radiaţiilor emise de aparatura din birouri.


Mai multe pentru tine:
Schimbările ce vor avea lor din luna iulie pentru asociațiile de proprietari. Semnătura de care vor avea neapărat nevoie începând cu această dată
Alex Dobrescu, declarații de dragoste pentru Cristina Cioran: „Este femeia vieții mele. Femeia pe care am iubit-o și pe care o iubesc cel mai mult în viața asta”
Surpriză în politica britanică. Premierul anunță alegeri anticipate: „E momentul ca Marea Britanie să-și aleagă viitorul”
Memorandumurile semnate între România și Turcia vor creează oportunități pentru IMM-uri și turism
INTERVIU Luca Mazzucchelli, psiholog și autor: „Aș vrea ca cititorii să învețe să-și accepte și să-și înțeleagă emoțiile, găsind oportunitate de creștere chiar și în greutăți“
Cine este și cum arată, de fapt, Carla’s Dreams, solistul acuzat că a urcat pe scenă drogat: „Avem toți uneori perioade mai complicate cu manifestări diverse”
Christian Sabbagh, declarații despre lupta fiului său cu autismul. Copilul a fost operat la Viena: „Progresul se va vedea în timp”
Ciolacu și Ciucă, cu arma în mână la expoziția Black Sea Defense and Aerospace FOTO
Zborul Singapore Airlines: „Boeing-ul 777 a trecut prin turbulețe ultra-severe”
Calea Troițelor - Drumul spiritual din inima României, care duce către schitul „Sfânta Muceniţă Filofteia” VIDEO
Actorul român din Generația de Aur care, înainte să moară, le-a oferit tuturor o lecție: „Dacă ieși afară și te compari cu alții, vezi că sunt mulți Dumnezei în jurul tău”