Constanţa: Un șmecher cu BMW a lovit polițiștii din Deva pentru că l-au oprit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ovidiu Giurescu a fost reținut. Foto: Daniel Guță

Magistrații Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara au înaintat o propunere de arestare preventivă pe numele constănţeanului Ovidiu Giurescu (33 ani), acuzat că a agresat agenții Poliției Rutiere care l-au oprit în trafic, după ce a depășit o coloană de mașini pe linia continuă.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara spun că Giurescu a fost oprit în trafic aseară, în jurul orei 19.00 pe DN7 Deva - Arad, în zona localității Ilia, după ce a depășit o coloană de mașini pe linia continuă.

CLICK PE IMAGINI PENTRU FOTOGALERIE

„Șoferul, cu domiciliul în Constanța, fără loc de muncă, a fost oprit de un echipaj al Poliției Rutiere. Când cei doi agenți i-au făcut cunoscut faptul că a comis o contravenție, acesta a devenit recalcitrant. I-a smuls din mână unuia dintre polițiști topul cu procesele verbale, iar apoi, după ce acesta din urmă a recuperat topul, șoferul a sărit în spatele celuilalt agent și l-a agresat, rupându-i uniforma. Bărbatul a fost imobilizat și încătușat de polițiști, iar procurorii au dispus reținerea lui pe 24 de ore“, a declarat pentru Adevărul Hunedoara Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

Constanţa: Şmecher cu BMW X5, prins la furat

Ovidiu Giurescu a declarat că agenții i-au cerut mită pentru a nu-i reține permisul, fapt infirmat de polițiști.

Constanţa: UPDATE Un şmecher cu BMW X3 a făcut praf cinci maşini şi a ucis un taximetrist FOTO

Astăzi, constănţeanul va fi trimis în fața instanței cu propunere de arestare preventivă. Este acuzat de agresiune și ultraj, dar și de infracțiuni la legislația rutieră.