Constanţa: Mihai Trăistariu organizează un concurs de dans

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Artistul caută dansatori pentru colegii de breaslă din ţară. El va fi preşedintele juriului la concursul My Dance Contest care-şi va desemna câştigătorii în luna mai.

Faimă, posibilitatea semnării unui contract cu artişti celebri de calibru, bani şi invitaţii la concerte şi festivaluri - sunt doar câteva dintre câştigurile pe care le promite Mihai Trăistariu, organizatorul concursului de dans.

„În România nu s-a mai organizat niciodată un concurs de dans de aşa amploare. Adesea am auzit colegi de breaslă care se plângeau că nu au dansatori, de aceea m-am gândit să organizez o competiţie la nivel naţional“, a spus artistul.

În concurs se pot înscrie dansatori de toate vârstele, care pot aborda toate stilurile de dans, de la breakdance, street-dance, dans modern,latino, la ţigănesc, popular, oriental, balet şi nu numai.

Regulament

Cei care vor să participe trebuie să trimită un filmuleţ pe site-ul www.mydancecontest.ro, iar câştigătorii vor fi aleşi de vizitatorii site-ului. Taxa de participare este de 100 de lei. „15 dintre cei aleşi vor participa la finala care se va desfăşura
la Bucureşti, în ziua de 29 mai, într-o locaţie pe care o vom anunţa ulterior. Ei trebuie să ne demonstreze în cinci minute că merită să-i votăm“, a dat lămuriri Trăistariu, care va fi preşedintele juriului.

„Voi mai invita, la masa juriului, vedete, coregrafi, impresari, organizatori de concerte şi artişti care au nevoie de dansatori“, a adăugat el.

Până acum, o trupă din Oradea, patru din Constanţa şi una din Bucureşti s-au înscris în concurs. Câştigătorii primelor trei locuri vor fi promovaţi în emisiunea „Neaţa cu Răzvan şi Dani“, difuzată pe Antena 1 şi vor fi invitaţi să participe la Concursul Internaţional de Muzică Pop Liga Campionilor de la Râşnov şi la Festivalul Naţional MusicForKids, de la Iaşi.