Băieţelul dispărut din Traianu, găsit într-o grotă de pe malul Canalului. Fusese răpit de fostul concubin al surorii sale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un băieţel de 2 ani şi 7 luni dispărut din satul Traianu a fost găsit după 10 ore de căutări. Mihăiţă Alexa fusese luat de fostul concubin al surorii sale şi ascuns într-o râpă, legat de mâini şi de picioare, pentru şantajarea fetei.

Familia Alexa locuieşte într-un bordei de la marginea satului Traianu, comuna Săcele din judeţul Constanţa. În dimineaţa de luni, Mihăiţă a dispărut de acasă, iar mama lui - care avea grijă de alt copil de-al său sugar - l-a căutat singură, după un timp, când a observat că băieţelul lipseşte. Un vecin i-a venit în ajutor şi a sunat Poliţia, care a început căutările.

Copilul avea să fie găsit după 10 ore, într-o grotă de pe malul Canalului Dunăre – Marea Neagră, lângă Ovidiu. Fusese ascuns acolo de fostul concubin al surorii sale cele mari, o fată de 20 ani, pe care tânărul a vrut s-o şantajeze ca să se întoarcă la el.

Băieţelul fusese legat cu sfoară de mâini şi de picioare şi abandonat în grotă, fără apă sau hrană, dar a fost găsit în viaţă. El a fost dus la Spitalul de Urgenţă Constanţa pentru a fi îngrijit, deoarece era foarte slăbit. 

Răpitorul Petre Ghergheşan (30 ani) din Ovidiu a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore şi va fi prezentat la instanţă cu propunerea de arestare preventivă pentru lipsire de libertate şi tentativă de omor calificat.