Au câștigat un laptop la concursul de zâmbete

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elevii Școlii Lucian Grigorescu din Medgidia, cu premiul meritat

Elevii unei școli din Medgidia au câștigat trofeul „Întrecerii de zâmbete“ organizate recent de Asociația Telefonul Copilului și Romtelecom. Competiția online a premiat fotografiile cu cele mai multe zâmbete de copii, în care aceştia transmit o urare de „La mulţi ani!“.

La întrecere au participat școli din toată țara. Dar zâmbetul elevilor de la Școala Lucian Grigorescu din Medgidia a fost considerat cel mai frumos, astfel că organizatorii le-au acordat lor premiul cel mare: un laptop Acer pe care l-au câștigat pentru școală.

„Zâmbetul este drumul cel mai scurt între două inimi. Și ce poate fi mai pur şi mai sincer decât zâmbetul unui copil?“, a spus juriul.

Asociația Telefonul Copilului, organizație non-profit al cărui scop este protejarea copiiilor împotriva oricărei încercări de încălcare a drepturilor lor, a aniversat 10 ani de la înființare. Cu aceasta ocazie a realizat o fotografie-record cu peste 700 de zâmbete de copii, simbol al celor peste 30.000 de copii pe care i-a ajutat să își găsească fericirea.