A găsit un semn de la Dumnezeu în interiorul unui cartof

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tulcean crede că forțele divine îi sunt alături după ce a descoperit semnul crucii scobit în interiorul unui cartof cumpărat din piață

CITEȘTE ȘI:

Icoana care se curăță singură de la Celic Dere

Bărbatul își amintește cum a fost la un pas de a prăji leguma în interiorul căreia se afla semnul crucii. „Am cumpărat cartofi de la magazinul de lângă bloc şi am vrut să prăjesc câţiva. Am curăţat unul, l-am tăiat în două şi când m-am uitat, am scăpat cuţitul din mână! În mijlocul cartofului am văzut o cruce! M-am aşezat pe pat şi am început să plâng“, povesteşte cel care a descoperit cartoful miraculos, tulceanul Viorel David (45 de ani).

Om cu frica lui Dumnezeu, Viorel David a luat cartoful și mers iute la biserică, încercând să obțină o explicaţie de la un preot. „E Sfânta Cruce, e semn de la Împărăţia Cerului“, a fost răspunsul pe care bărbatul l-a primit de la unul dintre preoții cu care a stat de vorbă.

Ascultând sfatul feţei bisericeşti,  bărbatul a pus cartoful la loc de cinste în casa sa. „Sunt convins că astfel voi fi apărat de probleme şi voi trece mai uşor peste greutăţile vieţii“, spune bărbatul.