VIDEO Tenorul Ştefan Pop, de la Scala din Milano la Opera Naţională din Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ştefan Pop (foto: facebook)

Ştefan Pop, tânărul tenor câştigător al concursului de operă de la Scala din Milano, şi soprana Tatiana Lisnic concertează mâine seară, de la ora 18.30, la Opera Naţională din Cluj-Napoca.

„Traviata" se joacă duminică, de la ora 18.30, pe scena Operei Naţionale Române din Cluj-Napoca. Eroii spectacolului vor fi interpretaţi de tenorul Ştefan Pop, care a colaborat cu artişti de renume precum Placido Domingo şi Angela Gheorghiu, şi artista Tatiana Lisnic, care a cântat la Opera de Stat din Viena, Berlin, Frankfurt etc. Dirijorul va fi italianul David Crescenzi, iar regia aparţine lui Emil Strugaru.

Imagini de la spectacolele în care a jucat tenorul Ştefan Pop

Ştefan Pop, în vârstă de 25 de ani, a cucerit, în 2010, Marele premiu al concursului internaţional de interpretare de la Seul (Coreea de Sud) , premiul I şi premiul de popularitate al concursului "Operalia" de la Scala din Milano. E unul dintre tinerii tenori apreciaţi la nivel mondial. Are în palmaresul său colaborări cu nume deja sonore în domeniu precum Placido Domingo, Angela Gheorghiu. A cântat la Operele din Atena, Hamburg, Geneva, Tel Aviv, Toulon, Roma, Viena. Ştefan Pop şi Angela Gheorghiu

Tatiana Lisnic, debutantă la Opera Naţională din Cluj, a urcat pe scene importante precum Scala din Milano, Royal Opera House din Londra, Opera Bastille din Paris, Opera de Stat din Viena, Berlin, Frankfurt.

Ştefan Pop: „Premiul de la Scala din Milano îmi confirmă că sunt bun“

Un bilet costă de la 17 la 30 de lei.

Tenorul bistriţean ce a cunoscut succesul de tânăr