Tânăr din Cluj, reţinut pentru trafic şi deţinere de droguri. Ce au mai găsit poliţiştii la percheziţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine din locuinţa tânărului FOTO: IPJ Cluj

Un tânăr de 28 de ani, din Cluj, a fost reţinut pentru 24 de ore în urma unor percheziţii efectuate de poliţişti la domiciliile a trei persoane într-un caz de trafic şi deţinere de droguri de risc.

PotrivitIPJ Cluj, un bărbat de 28 de ani, din cluj-Napoca, a fost reţinut pentru 24 de ore într-un caz de trafic şi deţinere de droguri. Acesta va fi prezentat miercuri, 12 decembrie, Tribunalului Cluj pentru alte măsuri legale.

Ieri, poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Cluj-Napoca, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au efectuat 3 percheziţii la domiciliile unor persoane bănuite de trafic şi deţinere de droguri de risc.

„La data de 11 decembrie, poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj-Napoca – Serviciul Antidrog, au efectuat 3 percheziţii domiciliare, în urma cărora au descoperit si ridicat 100 de grame de cannabis,  aproximativ 2 kilograme de masă vegetală de cannabis, comprimate de MDMA, 17 doze de LSD, 2 cântare electronice, grindere, instrumente de consum, o instalaţie pentru cultivarea outdoor a cannabisului şi două telefoane mobile“, arată repreznetanţii IPJ Cluj într-o informare. 

FOTO: IPJ Cluj

Din cercetările oamenilor legii reiese că  tânărul de 28 de ani ar fi cultivat plante de cannabis în locuinţa sa din Cluj, pe care le-ar fi vândut îndeosebi clienţilor unui bar din localitate.

La percheziţii au partiicpat şi poliţişti din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Cluj.

Mai puteţi citi:

Un incendiu puternic a lăsat fără adăpost 12 oameni de lângă Pata Rât, groapa de gunoi a Clujului. Pompierii s-au luptat cu flăcările timp de 5 ore