O defecţiune la autobuz din Cluj a speriat călătorii. De la ce provenea aburul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pasagerii unui autobuz al Companiei de Transport Public din Cluj s-au speriat vineri dimineaţă, 4 mai, după ce au văzut ieşind aburi din spatele mijlocului de transport în comun.

Mai mulţi pasageri ai unui autobuz al Companiei de Transport Public din Cluj s-au speriat vineri dimineaţa, 4 mai, în staţia Colina, la marginea de vest a Clujului, după ce din bus ieşeau aburi. 

Contactat telefonic, directorul Companiei de Transport Public Cluj-Napoca, Liviu Neag, a declarat că problema a fost de la un furtun, prin care trece apa de răcire spre motor, care s-a spart. 

Imagine primită de la un cititor

„Acel furtun e de cauciuc, apa este de 90 de grade şi când a ieşit afară face abur. (...) Asta a fost. Un abur a ieşit în spatele motorului după care toată treaba s-a rezolvat: s-a înlocuit furtunul şi s-a mers mai departe“, a precizat directorul CTP. 

Mai puteţi citi:

De ce a fost arestat un bărbat din Timişoara la Cluj în urma unei percheziţii a procurorilor DIICOT

 

Mai multe pentru tine:
Cine este și cum arată, de fapt, Carla’s Dreams, solistul acuzat că a urcat pe scenă drogat: „Avem toți uneori perioade mai complicate cu manifestări diverse”
Actorul român din Generația de Aur care, înainte să moară, le-a oferit tuturor o lecție: „Dacă ieși afară și te compari cu alții, vezi că sunt mulți Dumnezei în jurul tău”
24 mai: Mesajul „morse”, descoperirea lui Samuel Morse, cu care a fost inaugurată prima linie telegrafică din America
Horoscop săptămâna 24-30 mai 2024. Patru zodii care își pot schimba destinul până la finalul lunii, dacă sunt atente la semne
Declarații de ultimă oră despre audierile de la DNA. Un fost general SRI a oferit informații amănunțite pentru anchetă
Biden a evitat să răspundă la întrebarea dacă SUA au dovezi ale crimelor de război israeliene
O instanță din Franța a ordonat lui X să plătească redevențe către mass-media pentru utilizarea materialelor acestora
Concedieri pe bandă rulantă la Arad, în industria auto. Sute de angajați disponibilizați: „s-au redus foarte mult comenzile”
Florian Coldea, urmărit penal de DNA. El este inculpat într-un dosar de mită și trafic de influență
Statele Unite au anunțat lansarea, împreună cu UE, a unui mecanism de combatere a „propagandei ruse și chineze” în Balcani
Alex Dobrescu, declarații de dragoste pentru Cristina Cioran: „Este femeia vieții mele. Femeia pe care am iubit-o și pe care o iubesc cel mai mult în viața asta”